YUNIEQ

HET NIEUWE YUNIEQ IS UNIEK. NET ALS JIJ.

Yunieq is een A-merk tapijt voor de consument die op zoek is naar kwaliteit, design en betaalbare luxe. De basis voor de collectie wordt gevormd door vier actuele woontrends: Etnic Chic, Glamour, Comfort en Natural Beauty. Daarbij heeft ieder van deze woontrends een eigen doelgroep van consumenten met een unieke smaak van interieur en kleur.


ETHNIC CHIC

De kracht van Ethnic Chic ligt in de mix van stijlen. Van startersappartement tot luxe loft en van doe-het-zelf tot onder architectuur verbouwd. Vintage en nieuw laten zich combineren tot eigentijdse creaties. Van Dutch Design tot werelds door technieken als colour blocking, contrastwerking en textuurgebruik.

GLAMOUR

Stijlvol, luxueus, elegant, internationaal en altijd van topklasse. Het draait niet specifiek om één stijl, zoals klassiek of modern, maar om originele vondsten en vakmanschap. Hierbij staat kwaliteit altijd centraal. Kenmerkend zijn de volle rijke kleuren. Vaak gecombineerd met glimmende materialen als koper, messing en amethyst.

COMFORT

Bewustzijn, gezelligheid, rust, natuur en ingetogen sfeervol. Comfort combineert oud met nieuw. Jarenlang door de natuur gevormde materialen vormen nog steeds de basis voor een eigentijds uitstraling. Creativiteit uit zich in een perfecte balans tussen lichte aardse kleuren en materialen als onbewerkt hout, leder en metaal.

NATURAL BEAUTY

De schoonheid van de natuur laat zich zien in haar puurheid van natuurlijke materialen. Uit respect voor de aarde en met een natuurlijk verlangen naar rust en warmte vormt de natuur de basis voor een duurzaam interieur. De dierlijke en plantaardige vezels kenmerken zich door een aards kleurpalet en prachtige levendige structuren.

YUNIEQ TAPIJT COLLECTIE